Popularni postovi

Otkupne stanice



Otkupne stanice su veoma unosan posao i one koje rade  zasigurno imaju gdje i da izvezu otkupljenu robu koja je tražena na evropskom tržištu.

1 Zemljoradnička zadruga "Terraprim" iz Kaknja, u selu Brnjic, jednom od najmnogoljudnijih naselja u ovoj općini, otvorila je prvu otkupnu stanicu ljekovitog bilja i šumskih plodova.
2 Zatim otklupna stanica "Šuma plod" u Fojnici otkupljuje od proljeća već ide divlji luk kojeg se može za dan nabrati i do 100 kg i ako je otkupna cijena 0,30 KM ,sami dalje računajte.Ovaj luk se bere i do tri mjeseca.


3  U Samoboru od 2008.g. je organizirana edukacija odraslih za uzgajivače i prerađivače ljekovitog bilja,a osiguran je i otkup u odredjenim količinama.



4 Braniteljska zadruga Žumberačko gorje osnovana je 10. travnja 2008. godine kao poljoprivredna zadruga, čija osnovna djelatnost je osnovni smještaj za boravak turista, a što uključuje i seoski turizam; voćarstvo; povrtlarstvo; uzgoj ljekovitog bilja; proizvodnja rakije i ugostiteljstvo.Programom rada Zadruge planiramo i otkup otkupne stanice, te kupnju sušare za preradu ljekovitog bilja, voća i povrća.


5.U visokom postoje dvije firme koje otkupljuju mnogo toga, jedna firma je Fruti fungi a druga je BIOS.Ostale podatke nađite na internetu.
Ova četiri primjera dovoljno govore kako treba raditi,jer ovako mogu zaraditi svi.

tags:otkup bilja,otkupljivači ljekovitog bilja,mali biznis,izvoz 

1 comment:

  1. otkupljujete li sumsku jagodu vrganj koja je cijena

    ReplyDelete

PageRank Checker