Popularni postovi

Uvjeti za rad u Njemačkoj

Boravišna i radna dozvola
Ako su potrebne dozvole za boravak i rad u Njemačkoj, stranih predstavništva (Visa uredima veleposlanstava i konzulata) ili njemačke imigracije vlasti nadležna tijela. To su izrađene za daljnje ispitivanje izravno odgovorne agencije za rad u kombinaciji, tako da podnositelj zahtjeva ima samo na audiciju na vlasti.
 Za određena zanimanja, to je lakše dobiti potrebnu odobrenja boravka ili osnivanje dozvole: na primjer, visoko kvalificirani može odmah dobiti dozvolu boravka kako bi se omogućilo stalno prebivalište. Njihovi se natječu ili doseljavanje članova obitelji također su podobni za zapošljavanje svrhe.
 Ovaj raspored omogućuje lakši pristup tržištu rada u Njemačkoj priželjkivanih stručnjaka iz IT i telekomunikacije, inženjera, liječnika ili znanstvenika. S istim ciljem, Vlada dopušta stranim studentima nakon uspješnog završetka školovanja ostati do godinu dana pronaći posao u Njemačkoj.

Tko daje samozaposlenim investicije od 1 milijun najmanje EUR, stvarajući najmanje 10 novih radnih mjesta također će dobiti dozvolu boravka. Ukoliko nisu ispunjeni ovi uvjeti, jedan test je postojanje prevladavajućeg ekonomskog ili specifičnog regionalnog interesa, o učincima na gospodarstvo, kao i osiguranje financiranja.


Iznimke unutar uskih granica za neke posebne stručne skupine s posebnim kvalifikacijama; Na primjer, za nastavnike za dodjelu učenje jezika i specijalitet šefa kuhinje, znanstvenici, menadžeri, savjetnici, medicinske sestre, umjetnike, umjetnike, modne modela, profesionalni sportaši i treneri. Dodatni Izuzeci postoje, ako njihova zemlja podrijetla imaju ugovor gost radnik sa Saveznom uredu rada zatvoren broja radnika, sezonskih radnika i radnika žetve i zabavljač pomoćnika. Poslodavac mora podnijeti zahtjev za zapošljavanje građanina izvan EU-a od svojih ureda za zapošljavanje. Tu je i više informacija i prijavni obrasci ...

Uvjeti za rad u Njemačkoj
Zemljište i ljudi
Građani EU-a (jezgra zemlje)
Građani EU-a (Novi članovi)
građani koji nisu iz EU-
Grenzgänger
INFO: Rad u Njemačkoj
Google Prevoditelj za tvrtke:Prevoditeljski alatiP,revoditelj web-lokacija,Globalna tražilica tržišta,

Tags:posao u njemačkoj,investicije,imigracije,viza,

No comments:

Post a Comment

PageRank Checker