Popularni postovi

Posao u Njemačkoj


Posao u Njemačkoj za hiljade vozača autobusa,plata je oko 2500 do 3000 eura, u Italiji kreću se oko dvije hiljade eura mjesečno a u Danskoj i Švedskoj oko 3.500 eura.Osigurani su im smještaj i hrana, a odluče li se na noćne vožnje, imat će mogućnost da zarade mjesečno i do 3.000.

Ugovori koje sklope vozači podrazumijevaju da prvih nekoliko mjeseci prijepodne uče njemački jezik, a poslijepodne odlaze na obuku. Odnosno, uče gdje će i kojim ulicama voziti po njemačkim gradovima, ovisno gdje su primljeni na posao.Znači ima posla u Evropi za vozače autobusa.Detaljnije potražite na internetu a priča se u Hvatskoj da će imati deficit vozača autobusa zbog ovog posla u Njemačkoj ali i drugim Evropskim državama.


tags:posao u Njemačkoj,vozači autobusa,

1 comment:

  1. Bok
    Ja sam Victoria Sanchez Victoria Sanchez zajam tvrtki, mi smo registrirani tvrtka, posuditi novac za ljude koji trebaju hitnu financijsku pomoć, a oni koji su bili odbijen kredit od banke, zbog niske kreditne rezultate, poslovne zajmove, obrazovanje krediti, auto krediti , krediti kuće, zajam tvrtki i više, ili želite platiti dug ili naboja, ili ste prije scammed lažni novac zajmodavce? Čestitamo ste sada na pravom mjestu, tvrtka Victoria Sanchez pouzdan kredit, koji pruža kredite s vrlo niske kamatne stope od 2%, dolazimo do stati na kraj svim problemima. mi koristimo ovaj medij obavijestiti vas da smo pružiti povjerljive pomoć i da će biti spremni ponuditi kredite. Tako nas kontaktirate danas putem e-maila na: victoriasanchezloanfirm@gmail.com.
    Mnogo Ljubav
    Gospođa Victoria Sanchez

    ReplyDelete

PageRank Checker