Popularni postovi

Najbogatije žene



Koje su to najbogatije žene svijeta,kako su zaradile tolike novce i druga pitanja  koja biste postavili ovdje su neki od odgovora:
Tri najbogatije žene svijeta su Kineskinje: kraljica recikliranog papira 53-godišnja Zhang Yin čije se bogatstvo procjenjuje na 5,6 milijarda dolara, Wu Yajun iz agencije za nekretnine Longfor Properties sa 4,1 milijardom dolara te 69-godišnja Chen Lihua, direktorica grupacije Fuhua, prisutne u lučkoj infrastrukturi i u energetskom sektoru, sa 4 milijarde dolara.
Slijedi Španjolka Rosalia Mera, voditeljica tvrtke za prodaju konfekcije Zara.



Zatim jedanaest od 20 najbogatijih žena svijeta su Kineskinje. Njihovo bogatstvo u prosjeku premašuje imetak slavne američke voditeljice Oprah Winfrey i britanske književnice J.K. Rowling, prenosi kineski časopis Huruna.
To bogatstvo  iznosi u prosjeku 2,6 milijarda dolara, dok je Oprah, kako navodi magazin, teška 2,3 milijarde, a autorica knjiga o Harryju Potteru, milijardu dolara.

A ove spomenute Kineskinje svoje su bogatstvo stekle same, a ne nasljedstvom ili brakorazvodnom parnicom. Eto žene kako se postaje slavna bogatašica.




No comments:

Post a Comment

PageRank Checker