Popularni postovi

Sarajevo business school

Prestižni međunarodni program je počeo sa radom.Ekonomski fakultet u Sarajevu (EFSA) i Griffith College Dublin (GCD) sa ponosom predstavljaju međunarodni dodiplomski i postdiplomski studij u okviru programa Sarajevo Business School.Radi se o zajedničkom studiju Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu (EFSA) i Griffith College Dublin, Faculty of Business (GDC) na kojem se nastava izvodi na engleskom jeziku, a po završetku studenti stiču dvostruku diplomu i to Ekonomskog fakulteta u Sarajevu i Griffith College-a iz Dublina. 
 Prezentaciju je privukla veliku broj zaineteresiranih studenta koji su na licu mjesta mogli dobiti sve tražene informacije o ovom prestižnom studiju.



Koja je prednost ovog programa:
-Ovo je prvi međunarodni program u Bosni i Hercegovini iza kojeg stoji respektabilna domaća institucija sa 57-godišnjom tradicijom u visokom obrazovanju i sa više od 100 nastavnika i saradnika u stalnom radnom odnosu.
-Okruženje i uslovi studija su omogućeni prema vrhunskim međunarodnim standardima. Ekonomski fakultet u Sarajevu raspolaže sa preko 12.500 m2 prostora, 25 moderno opremljenih učionica sa računarima i projektorima, 10 računarskih sala, 400 računara, wired i wireless Internet konekcijom, modernim course management sistemom, itd. 
-Po završetku studenti stiču dvije diplome i to:  diplomu Griffith College iz Dablina i diplomu Univerziteta u Sarajevu prema Bolonjskim standardima.
-Predavanja drže vrhunski profesori i priznati stručnjaci u svijetu. 
-Treća godina do diplomskog studija u Dablinu, Republika Irska, uz mogućnost legalnog rada tokom studija na part-time osnovi. Irska je u posljednjih 10 godina postigla izvanredne privredne rezultate i postala jedna od prvih pet zemalja u EU prema veličini i rastu GDP-a (tzv. „Celtic Tiger“), prevashodno zahvaljujući ulaganju u edukaciju i savremene tehnologije.

3 comments:

  1. Harry Fortune napisao:

    Ja sam gospodin Harry Fortune legitimne vjerovniku kredit nudi kredit po povoljnim kamatna stopa od 2% Pretvorio si zoru, mnoge banke? morate donijeti svoje poslovne finansije
    Pravljenje staza za pokretanje poslovanja, unaprijediti njihovo obrazovanje, ili da plati Vaš Dept? Mi smo na usluzi. Ako ste zainteresirani i voljni da posluju s nama, molimo Vas da nas kontaktirate na harryfortune@blumail.org Hope čuti od vas što je prije moguće.

    Zajmoprimac informacija
    Puno ime: ....................
    Zemlja: ...........
    Telefonski broj osoblja: ...........
    Iznos kredita ........
    Rok otplate: ....................... "Vaše zadovoljstvo je naš ponos"
    ==================================================
    zahvaljujući
    pozdravi
    Gospodin Harry Fortune

    ReplyDelete
  2. Jakestevens kredit tvrtka je ograničena na temeljnom kapitalu. Nudimo kredite i financijske usluge svih vrsta. Naš kredit varira od poslovnih do osobnih do dugo ili
    kratkoročni. Uvjeti s povoljnim kamatnim stopama (2%). Naš kredita proces
    Vrlo je brz i pouzdan s jamstvima. Za više informacija o našim
    usluge, poruka nam s iznos kredita vam je potrebno na e-mail adresu.

    jakestevensloanfirm@gmail.com

    ReplyDelete

  3. Ponuda pouzdan kredit!

    Ovdje je prilika za one u financijskom problemu i onih koji žele financijski zamah u svom životu, dajemo iz kredita po vrlo povoljnoj kamatnoj stopi od 2%, daju mi se sve vrste kredita kako bi se narod iz financijskog stresa. Mnogi pate i treba pomoći da se poboljša njihov životni status, mnogi su bez posla i potrebna financijska pomoć za pokretanje posla, mnogima treba financijsku pomoć očistiti svoje račune i dugove. Ovdje je mudra odluka za vas sada. Naša ponuda zajam je unsecured kredita, što znači da nema kolateralne uključeni.
    Kao tražitelj kredita imate pravo podnijeti zahtjev za kredit sa sljedećim kontakt u nastavku.

    Ime: William Wilson
    E-mail: century.kredit@hotmail.com

    Pozdrav,
    Wilson William Kredit.

    ReplyDelete

PageRank Checker