Popularni postovi

Evo ideja-potrčko-



Uslužna djelatnost-potrčko:Naziv i nije neki,ali oni koji se tako nazivaju kažu da ih ih je stid jer rade svoj posao pošteno a i lijepo zarade.Sve po zakonu,sve stignu u svaka doba i sve ima svoju cijenu.Firma "Potrčko"ne može propasti jer ima uvijek onih koji nemaju vremena za kupovinu odlazak u radnje,platiti račune,tražiti ono što im treba,odnijeti nekome nešto na bilo koju adresu,sve to radi "Potrčko".
Koliko sam vidio "Potrčko"to je uslužna djelatnost, firme su otvorene u Beogradu,Zagrebu,Tuzli,Splitu možda još u nekim gradovima u bivšoj Jugi.Uglavnom nema konkurencije a posla ima dosta.Svaki početak je težak,a zašto ne ići na sigurnu kartu,nema fule,samo treba raditi ozbiljno da se stekne povjerenje mušterija.To će čekanje na prve pozive kratko potrajati ako se ispune osnovni uslovi efikasnost,ozbiljnost,ljubaznost i novac dolazi.
Sve informacije se mogu naći na sljedećim stranicama(sada ću da ih reklamiram besplatno,ali nije mi žao ako ću nekome pomoći):


Beograd
Tuzla
Zagreb
Sarajevo forum.....

Potrčko uslužna djelatnost,efikasnost,ozbiljnost,ljubaznost i novac ,Firma ne može propasti ,Potrčko ,

4 comments:

  1. Spriječeni ste ,umorni ili vas jednostavno mrzi da odete do prodavnice ,apoteke ili prijatelja po nešto što vam je potrebno!!!!

    Jedan telefonski poziv i "Dostavljač" kućna dostava Vam je na usluzi!!

    U najkraćem roku, - Možemo da Vam donesemo hranu iz Fast Food-a, Picerije, ili bilo kog drugog ugostiteljskog obijekta na teritoriji grada Sarajeva, lijek iz bilo koje apoteke, cigarete, novine i svega ostalog što Vam je u trenutku potrebno da Vam se donese ili odnese, a da pritom ne morate da napuštate udobnost vašeg doma!!!

    062-699-824 062-575-932

    ReplyDelete
  2. Agencija "Dostavljač"

    Za Vas obavljamo usluge kupovine, nabavke, placanja, raznosimo poklone, pozivnice, cvijece ,dokumenta, donosimo cigarete, lijekove, hranu, pice, voce, povće ,hljeb, palacinke, pizze, novine, kondome, diskove, kozmetiku ... Sve što Vam padne na pamet u vrlo kratkom vremenskom roku i uz apsolutnu diskreciju.

    Pozovite: 062 575-932 i 062 699-824

    ReplyDelete
  3. Jakestevens kredit tvrtka je ograničena na temeljnom kapitalu. Nudimo kredite i financijske usluge svih vrsta. Naš kredit varira od poslovnih do osobnih do dugo ili
    kratkoročni. Uvjeti s povoljnim kamatnim stopama (2%). Naš kredita proces
    Vrlo je brz i pouzdan s jamstvima. Za više informacija o našim
    usluge, poruka nam s iznos kredita vam je potrebno na e-mail adresu.

    jakestevensloanfirm@gmail.com

    ReplyDelete
  4. https://www.facebook.com/Potrcko-dostava-Split-1418726085064494/

    ReplyDelete

PageRank Checker