Popularni postovi

Stambeni krediti - novo



Sparkasse Bank ponovo je pokrenula akciju kredita - stambeni krediti su u ponudi po posebnoj, akcijskoj kamati od 6,8 posto, nižim troškovima obrade i olakšanim uslovima obezbjeđenja kredita. 

U ponudi su klasični stambeni, te zamjenski stambeni krediti.

Zamjenski su odlično rješenje za klijente koji već imaju stambeni kredit, žele ga zatvoriti i smanjiti svoju mjesečnu ratu, jer u međuvremenu imaju poteškoće sa otplatom rate koju su nekada, pri uzimanju kredita odredili.  

Nižu mjesečnu ratu omogućavaju upravo pogodnosti koje smo ponudili, a to je vrlo povoljna kamatna stopa i rok otplate do 25 godina. Dodatna pogodnost je, da su kod zamjenskih stambenih kredita troškovi obrade smanjeni na 0,5%, a 10 % odobrenog iznosa može biti korišten nenamjenski, po izboru klijenta. 
 
Sparkasse Bank ima obezbjedjenu dovoljnu količinu kreditnih sredstava i jednostavno ih želi učiniti dostupnim svojim klijentima, upravo kroz ovakve akcijske ponude i uslove koji pomiruju interese klijenta i banke.

Bili smo vrlo dinamični u kreditiranju u proteklom periodu i rezultati nisu izostali: u prvoj polovini ove godine smo privukli skoro 13 000 novih klijenata i imali rast kreditnog portfelja od gotovo 12 posto.

 
Uslov za ostvarenje akcijske kamate od 6,8 % u našoj banci je jedino, da klijent koristi ili počne koristiti jedan od paketa proizvoda i usluga naše Banke. Paketi su dostupni u tri različita modela, S, M i L i obuhvataju različite  proizvode i usluge banke, a po mjesečnoj cijeni od 3,95 do 7,95 KM.
 
I kod instrumenata obezbjeđenja su ponuđene olakšice, pa se stambeni kredit može dobiti bez jemaca, ukoliko klijent može obezbijediti hipoteku na nekretninu dovoljne vrijednosti. Za kredit bez jemca, omjer kredita i ponuđene hipoteke treba biti 1:1,3 odnosno 1:1,7, zavisno od firme u kojoj je klijent uposlen.

Kao obezbjeđenje se uvažava i polica osiguranja života, a tu je i standardna kombinacija hipoteke i jemca, saopšteno je iz Sparkasse Bank.


tags:krediti,stambeni i zamjenski krediti,kamate,stambeni kredit može dobiti bez jemaca

No comments:

Post a Comment

PageRank Checker