Popularni postovi

Adsens zarada II dio

Adsense zarada ide preko google,otvori se stranica,blog ,web,ko šta ima ili tek otvara,otvori se  račun adsens google koji vam se nudi na blogu-stranici,sve je besplatno i niko ti ne traži račun od kartice,banke ili slično.Pišeš zanimljivosti i zarađuješ,tako što se na tim stranicama pojavljuju google oglasi,tamo ćeš naći pravila kojih se trebaš pridržavati kako ne bi ispao iz ovog vida zarade.
Zarada je sigurna,već sam dobio dva čeka ,prvo se mora sakupiti 70 eura ili 100 dolara,zavisi koju valutu želiš,a manje svote ne isplaćuju,ček stiže na adresu koju ste naveli u registraciji,zato je potrebno dati tačno ime i prezime i adresu kako bi ček mogao stići do vas.Ako želite brzu poštu odbiju vam 15 eura za poštarinu a ako ide običnom poštom ne odbiju ništa od zarade.U bilo kojoj banci se preda ček i otvori se devizni račun na koji vam se upišu pare sa čeka a možete ih podići kada se provjeri ček,to traje oko 15 do 45 dana,zavisi od banke i pojverenja u građane,jer nekome odmah daju novac(na lijepe oči).Sve ide malo sporo ali će biti novac,a odbiju samo 2,5 eura,bar je tako u HYPO banci.Ono u vezi pravila :nemojte sebi klikati nema potrebe skužit će vas,ili da nekome date vašu adresu bloga da klika opet padate,nema seksi reklama ili pokera u skidanje itd.
Znači ko hoće raditi taj će i zaraditi,ali mora biti pošteno.Neki su probali nepošteno i bili su isplaćivani po jednom pa i dva puta dok ih nisu otkrili.I više nikada ne mogu zaraditi na ovom programu.
Pisati na blogovima ,web stranicama ,možete imati bezbroj tih stranica,što ih je više veća je zarada,možete dati svoje oglase, platite i to povećava zaradu,ali o tome drugi put.
Na primjer na ovoj stranici imaju ti oglasi i  lijepo su naglašeni kao google oglasi,to je samo da vidite kako to izgleda ko do sada nije znao o tome.
Dokaz ček:Ovo je dio čeka gdje piše koliko novca je zarađeno,stiglo iz Dablina preko Londona i Frankfurta  u BiH za 6 dana običnom poštom.
internet zarada,google adsens zarada,zara sigurna,pisati na blogovima,nagalšeni google oglasi,šalju ček isplaćuju banke,zarada je sigurna

No comments:

Post a Comment

PageRank Checker