Popularni postovi

Blokiranje adsense oglasa ?


Blokiranje oglasa na vašoj stranici,onih koji su vam nepoželjni jer vam ne donose zaradu ili je to poprilično mala zarada.Danas ćemo objasniti o tome kako blokirati oglase koje ne želite dopustiti na vašem licu. 

U Vašem AdSense korisničkom računu, možete se odlučiti u Centru za pregled oglasa gdje možete vidjeti sve oglase koji se prikazuju na vašim stranicama, uključujući tekst, slike, i bogate medijske oglase.Centar za pregled oglasa je alat koji vam omogućuje da pregledate pojedinačne oglase i odaberete hoće li ili nećete dopustiti da ih se prikazuje na vašim stranicama. 

Oglasi u Centru za pregled oglasa se pokazuju u posljednjih 30 dana. Ako  vaš site nije pokazao nikakve oglase u posljednjih 30 dana, neće se  prikazivat  u Centru za pregled oglasa.  Nakon što ste identificirali oglase koje ne želite pokazati, postoji nekoliko načina da ih blokirate: od oglašivača URL, opće ili osjetljive kategorije oglasne mreže i individualnog oglasa. Slijedi objašnjenje i pomoć.

Ako koristite Chrome, instalirate proširenje za izdavače Toolbar , koje vam omogućuje da blokirate oglase .
 Izdavač Toolbar je Chrome proširenje koje omogućuje pregled up-to-date informacije o vašem AdSense računu, nudi pregled vaših prihoda i performansi, te pruža  slojeve oglasa s in-stranice izvještavanja. Za više detalja o ovom novom Chrome proširenju, posjetite Inside AdSense na blogu....
Ako imate nešto što vam nije jasno to se može pogledati na Inside google adsense blogu ili direktno na računu google adsense.ovo je sve napisdano da bi se poboljšala zarada na vašem računu google adsense.Samo naprijed jer ova zarada nema granica.

tags:blokitranje oglasa,adsense oglasi,zarada.

No comments:

Post a Comment

PageRank Checker