Popularni postovi

Novo,kako zaraditi putem interneta?


Vrijedi probati i ovo:Kako sam razumio važno se učlaniti i zarada ide a ako radiš zarada se povećava,da ne bi mnogo objašnjavao evo tekst u originalu ,a ima i na svim jezicima tako da je lakše razumjeti:
STIFORP (od engleske riječi PROFITS ako čitate unazad) je internet posao koji je u kratko vrijeme zaludio mnoge face iz svijeta biznisa! Poznate i nepoznate... Iskusne i one malo manje iskusne! Velike i male! Sve! Zašto? Zato jer je STIFORP najbolja prilika za internet zaradu dosad! Kratko i jasno... O čemu se radi? Radi se o tome da STIFORP nudi ono što nitko danas na internetu ne nudi - priliku da profit ostvarite samo ako se priključite programu - bez da morate ikoga osobno sponzorirati! Da, dobro ste pročitali, samo vaše priključenje preko linka http://stiforphr.com u programu pozicionira vas u savršenu matricu koja se iz dana u dan puni novim članovima - koji su se registrirali poslije vas! Na taj način svi ti članovi postaju zapravo vaši članovi koji grade vašu mrežu i stvaraju vam dugoročne prihode! Savršen sistem! Iz toga razloga STIFORP je dosada neviđen i najbrže rastući sistem zarade na internetu. Zbog ove činjenice i fantastičnog sistema ljudi iz STIFORP-a tvrde sljedeće: "...our compensation plan allows you to earn up to $2,047.50 per month without ever enrolling a single person!" ili prevedeno na hrvatski: "...naš sustav isplata osigurava vam zaradu do $2,047.50 na mjesec bez da ikada uključite novog člana!" No ukoliko ipak želite uključivati nove članove, što vam osobno i preporučamo, i to je moguće! Možete upisati bezbroj članova i za svakog novog člana, ako ste i sami aktivni član, dobiti ćete po $25! Prva dva nova člana koje uključite dodjeljuju se vama u matricu lijevo i desno, a svi ostali dodjeljuju se vašim već postojećim članovima. Na taj način i sebi i njima gradite mrežu od koje svi imaju koristi! Isto je i sa svim članovima iznad vas koji stvarajući vlastitu mrežu stvaraju i vašu mrežu! Jeli sada razumijete na koji način možete zarađivati bez da ste ikada ikoga uključili? Sistem je toliko jednostavan, a učinkovit da upravo u njemu leži tajna uspjeha ove fantastične kompanije! Još korisnih informacija vezanih za STIFORP: STIFORP je tvrtka bez duga Nakon registracije dobit ćete čudesan komplet alata u vrijednosti od $3000. 
Uključi se u posao:

Čak 75% ukupnih prihoda isplaćuju svojim članovima,znači sebi ostavljaju 25%  kao profit,uglavnom su bolji od lutrije i binga. Već su isplatili na tisuće članova u tjednim i mjesečnim zaradama. Nakon što se registrirate postajete vlasnikom automatiziranog sustava koji 95% posla odrađuje za vas.Svi koji se učlane iza vas donose vam novac. Tu su sekunde u pitanju jer kada sam se ja učlanio  poslije deset minuta već je bilo 19 novih članova od kojih ću ja imati koristi.Imate priliku razviti svoj vlastiti posao u $130 milijardi teškoj internet industriji. Kako i ja mogu biti dio STIFORP-a? Vrlo jednostavno. Uključite se odmah. Kad kažemo odmah i mislimo odmah. Čekanje samo usporava vašu zaradu jer se na STIFORP svake minute registrira jedan novi član! Svake minute jedan novi član... Možete to zamisliti!?Besplatno se učlanite i provjerite,poslije čega možete razmisliti da li da učestvujete u ovom poslu. Ulogujte se http://stiforphr.com/ da se uvjerite. A da ste se vi registrirali prije njih oni su mogli biti i vaši članovi! I zato požurite sa upisom! Zauzmite svoju poziciju na vrijeme i prijavite se. Plaćanje je na više načina: preko kartice(direktno na karticu),čekom ili alertpay,o tom potom ako se odlučite...

1 comment:

  1. Link za ulaz u coinbase zaradu bezuloga:http://freebitco.in/?r=671325

    ReplyDelete

PageRank Checker