Popularni postovi

Berza,trgovina,free igra i lutrija

Zaraditi se može i na berzama,trgovini ovog ili onog  ali i free trgovanje.Tako da ne ulažete ništa a možete zaraditi.Tu su berze trgovine metalima,google,preduzećima itd ali i  kroz lutriju,poker i slično gdje ne ulažete ništa osim vremena ako izgubite čekate sljedeći dan kada se pojavi na vašem računu opet neka cifra i tako .Uz to tražite one(referali) koji će se preko vas učlaniti i tu odmah dobivate još novca za igru gdje možete zaraditi plus ono što oni referali zarade imate postotak.Ovdje možete da se učlanite i krenete.
Ja imam 9 referala i oni mi donose svaki dan  recimo nekih 30-50 centi plus što ja zaradim igrom i  sigurnom berzom m,tako da to bude mjesečno oko 20 eura nije nešto ali bit će bolje.
Ko želi trgovati na više može kupiti njihovu valutu i trgovati gdje tada postoje mnoge druge pogodnosti.Nude vam berzu koja je sigurna gdje ne moežte izgubiti je rnudi vam se postotak sa berze onoga što se nudi i vidi se skala koliko je neko siguran u svoj ulog.
Samo je malo teže dobiti novac ko je iz BiH ili Srbije i CG dok ovi ostali mogu odbiti novac na račun,ček ili paypal.Ovi mogu napraviti račun na nekoga svog u inostranstvu  ako im vjeruju.
Jedan čovjek moj poznanik zna zaraditi i po 700 eura dnevno ali ja se u to još nisam upustio ,hehe, meni je sigurnije po malo  zobat.Ovdje se učlanite.

tags:zarada,berza,lutrija,referali,

1 comment:

  1. Kada ću biti plaćen ako imam mogućnost automatskog odustajanja?

    Ako na vašem računu imate omogućeno automatsko povlačenje, stanje računa u roku od PENDING u nedjelju (ako je više od iznosa minimalnog povlačenja), a možete ga vidjeti pod PENDING PAYOUT na besplatnoj stranici BTC. Bitcoin će uskoro biti poslan na vašu wallet za Bitcoin. Primit ćete poruku e-pošte koja vas obavještava o uplati ako imate adresu e-pošte povezanu s vašim računom. Ako želite znati točan vremenski rok kada će saldo ući na čekanje, kliknite gumb na kojem piše POVRATAK na besplatnoj stranici BTC, a zatim kliknite na AUTO i vidjet ćete brojčanik koji odbrojava do vremena isplate.

    ReplyDelete