Popularni postovi

Koji posao raditi?



Mislim da onaj ko želi raditi ima posla i može ga naći,bilo da se radi o internet poslu ili bez interneta.Oni koji imaju nekog smisla za rad na internetu ,ili oni uporni mogu naći posao, ako ne mogu sami može im se pomoći putem internet oglasa ili ono tipa internet zarada i sl.
Tim putem sam i ja krenuo i imam neke koristi, iako provodim veoma malo vremena za kompjuterom,ali oni koji imaju vremena,isplati im se biti 8-10 sati za kompjuterom,sigurno bih i ja zarađivao više da imam toliko vremena.
Ovo pišem ,jer znam neke koji žive od te zarade.Zatim bez intrerneta,ima toliko posla,samo treba truda i nauči se sve,nađeš sebe u nekom poslu i to furaš dok ima tog posla,uz taj posao ima neki bliski posao tom poslu,i tako se poslovi množe.
Čovjek koji donosi svaki dan 25 eura kući bio je običan čovjek sa osam razreda,nije znao ništa raditi,za nekoliko mjeseci rada na nekoliko kuća kao običan radnik,naučio je da malta i po malo zida,za dvije godine bio je majstor i to vrstan građevinac.
Imao je volju,sada nastoji da završi srednju školu,zarađuje 25 eura svaki dan,dok je kao običan radnik imao od 10 do 15 eura.Trud se isplatio,ljudi ga traže svakodnevno.Kaže zimi ide u Dalmaciju ,tamo pravo dobro zaradi.Imam još ovakvih primjera ,ali oni nisu potrebni ,dovoljno je po jedan istinit primjer.
Eto tako su se neki snašli,zašto ne biste i vi probali?Sretno.


tags: posao raditi,bez interneta posao,internet zarada,običan radnik,

No comments:

Post a Comment

PageRank Checker