Popularni postovi

Poduzetničko obrazovanje




Poduzetničko obrazovanje:Ovo je dio onoga kako vam sve može pomoći  ovaj portal.

Možda vam bude od koristi.HITPOP portal sadrži sve informacije o poduzetničkom obrazovanju u potpornim institucijama koje provode program obrazovanja za poduzetništvo Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva.

 Na desnoj strani portala nalazi se popis svih obrazovnih institucija koje su u traženoj županiji. Također,  izravnim „linkom“  možete pristupiti informacijama o tome kakva je ponuda obrazovanja svake od institucija na portalu, a putem podataka o kontaktima (telefon, mail) se povezati s njima i pitati ih konkretna pitanja. 
Za ulazak u poduzetništvo potrebno je, kao i u svemu ostalom, početi iz početka, dakle od programa za poduzetnike početnike, pa sve dalje, prema interesu i poduzetničkoj zamisli tj. projektu koji želite ostvariti. 
Koliko nam je poznato, nema zapreke da se u obrazovanje uključe fizičke osobe, npr. i registrirani obrtnik je fizička osoba (trgovačko društvo je pravna osoba).


tags:Poduzetničko obrazovanje,Poduzetničko obrazovanje,poduzetništvo ,registrirani obrtnik,nformacije o poduzetničkom obrazovanju,tražim posao
,

No comments:

Post a Comment

PageRank Checker