Popularni postovi

Fasade-majstor svog zanataMajstor za fasade koristi skelu,stiropore,mreže,farbe,ljepila,maltu itd.Ako znamo da majstor mora znati svoj zanat,da ima dobro iskustvo,praksu tada je teško reći "ja znam ovo raditi ne treba mi majstor".Mnogi će to reći ili pomisliti kada je stiropor u pitanju.Tako sam i ja sve spremio kupio ,nabavio sam i neku skelu staru željezne cijevi.Našao sam nekoliko majstora  a znam da su se učili prije godinu dana raditi posao majstora sa stiroporom i fasadama.Pomislih, ma ja ću sam raditi taj posao vidio sam kako ide.Ali kada se približim materijalima nekako mi izgleda sve drugačije od onoga što sam mislio.

Oni majstori početnici traže novac kao i oni profesionalci ili manje zamalo te im treba ručak,piće i cigarete,dok profesionalac ne traži ništa samo novac  koji će sigurno zaraditi.I tako  je u svakom poslu,daj onom novac ko zna raditi svoj posao ako hoćeš da ti uradi kako treba.I tako je fasada nila sa profesionalnim majstorima sa kojima čovjek mora biti zadovoljan a za malo ili ništa više nisu tražili od onih koji bi to sklepali i namučili i sebe i mene.Razlika u radu je velika.

tags:majstor,fasade,zarada,

1 comment:

  1. Oglasi posao u Srbiji i inostranstvu.
    Ponude za posao od strane firmi, poslodavaca i agencija za zapošljavanje. Tražite posao? Mojtrg.rs je pravi sajt za Vas. Najlakše i najjednostavnije na Mojtrg.rs tražite posao po kategorijama: administracija, građevinarstvo, ugostiteljstvo, poljoprivreda, informaciona tehnologija...Radna mesta u Beogradu, Novom Sadu Nišu.....

    ReplyDelete