Popularni postovi

Dječak proizvodi i zarađuje

Idejama za posao nema kraja,ima svako svoje ideje,ali nekada je dobro i tuđim idejama se poslužiti,a kako kažu svako ima svoju nafaku samo treba raditi.Evo što radi ovaj dječak:"Kao devetogodišnjak, kada se preselio iz Mainea u Minnesotu, dobio je ideju o izradi igračaka za pse. Radio ih je kod kuće, a onda odlazio u obližnji park da bi ih testirao i doznao koja se više sviđa psima. Vlasnici pasa bili su oduševljeni i htjeli kupiti igračke. Tako je sve počelo, a Austin je još uvijek u tom poslu te ima firmu Dusty's Toys.

Igračke izrađuje od teniskih loptica i užadi, a pomaže mu obitelj. Najčešće koristi reciklirani materijal, a od prošle godine od starih užadi izrađuje i vodilice za pse. Kaže da je proces izrade igračaka težak jer uključuje dosta bušenja i stezanja da bi se stvorila igračka koju pas neće sažvakati i slomiti.Cijena igračaka je od pet do osam dolara, a vodilica 20 dolara.Kada bi kod nas išlo duplo jeftinije bilo bi dobre zarade.

Ovaj dječak firmi je dao ime po psu svoga djeda, Dustyju. I sam ima psa po imenu Champ, ali on baš i nije zainteresiran za igračke, jer je već u godinama.

Austin nudi igračke trgovinama s opremom za pse. U posljednjih godinu dana prodao je oko 300 svojih proizvoda. Osim toga, odlazi na razne sajmove i prodaje ih preko svoje internetske stranice.To i nije teško kada imaš proizvod,naći će se već kupci ili firme koje će nuditi robu kao svoju.


Tags:ideje,posao,dječak,igračke za pse,

No comments:

Post a Comment