Popularni postovi

ZEPS 2010




ZEPS:Poruka svim firmama,velikim i malim:Evop kako je bilo 2010.g. potrebno je opet da se sastanemo i ove 2015.g.:Vanjskotrgovinska komora BiH kao koordinator Evropske poduzetničke mreže u BiH poziva sve domaće firme iz metalnog sektora na jednodnevno poslovno povezivanje sa međunarodnim i domaćim partnerima koje će se organizovati 6. oktobra 2010. godine u sklopu 7. zeničkog međunarodnog sajma metala u Bosni i Hercegovini - ZEPS Intermetal u Zenici.
ZEPS Intermetal sajam je prepoznat kao mjesto za efikasno poslovno promoviranje domaćih i stranih preduzeća. Svake godine, ZEPS privlači sve više izlagača iz različitih zemalja i posjećuje ga sve više i više ljudi (očekuje se dolazak nekih 60-70 hiljada posjetilaca). Iz odgovora dobijenih od izlagača u 2009. godini (70,1% anketiranih je uspostavilo nove kontakte, 16,5% je stupilo u predugovorne odnose, dok je 9,1% potpisalo nove ugovore), jasno je zbog čega ZEPS postaje vrlo privlačno mjesto za domaće, ali i firme iz EU.
Koristi za učesnike
Poslovno povezivanje je događaj namijenjen uspostavljanju veza između metaloprerađivača iz BiH i potencijalnih partnera iz regiona i EU. To je izuzetna prilika za pronalažanje odgovarajućih i pouzdanih poslovnih partnera koji proizvode visokokvalitetne komponente i proizvode po konkurentnim cijenama. Posebna pažnja biće posvećena sljedećim sektorima: elementi metalnih konstrukcija i alati, aluminijumski profili i stolarija, te automobilska industrija.
Treba dodati na sve ovo da će tu biti i drugih firmi iz raznih zemalja ,gdje će svako moći naći nešto zanimljivo i što bi mogao da radi.Pa sretno.
Savjet plus:I oni koji nemaju firmu mogu doći vidjeti,raspitati se,ulog ne mora biti veliki,početak je težak ali i sjedenje kod kuće ne vodi ničemu.

ZEPS 2010,firme,poslovniohn partnera,metalnih konstrukcija i alati,zeps 2010

No comments:

Post a Comment

PageRank Checker