Popularni postovi

Probajte s ovom zaradomDa biste radili na internetu ,za početak možete se uključiti u ovaj program,za kratko vrijeme možete si priuštiti lijepu zaradu,potrebno je imati oglase od ove tvrtke na svojoj stranici i tražiti nove prijatelje ali i nepoznate osobe koji žele da zarade,na ovu adresu se prijavite,pa se čujemo za detalje:
znaci prvo se registrujete,sve je besplatno.Znači na ovom programu ne morate ništa i nikada uložiti.

kada se registrujete dobiti cete na vaš mail poruku ,preko te poruke se ulogujete i to je to.Upišete svoje ime pod kojim ste se registrovali,to može biti neki nadimak ili izmišljeno ime te pasword-lozinka koja ne treba da bude lozinka vašeg maila.
Kada se učlanite svaki dan treba da prelgedate oko 20 oglasa koji traju po 10-20 ili 30 sekundi.Osim toga ima još jedan vid zarade 
Paid To Signup Offers,te jedna vrsta uloga od kojeg se množo novac za 20 % svakih deset dana. Zatim tu su referali koje možete naći putem banera koji ćete posraviti na neku svoju stranicu ili onako potragom preko mailova ponudite neko svom poznaniku ili rođaku ili nepoznatoj osobi da se uključi u ovaj vid zarade preko vašeg banera.Tada će taj novi član da radi kako za sebe tako i za vas.
U početku su to mali novci,ali ne brinite radom dolaze i veće svote,jer trebate raditi na tome da vi nađete nekoga ko će dalje širiti ovaj posao.


tags:internet zarada,super zarada,počnite zaradjivati,trebam zaradu,tražim posao,

2 comments:

  1. prava stvar..već duže vrijeme klikam i iznajmljujem njihove referale. potrebno je samo vaše slobodno vrijeme i dobra volja. to je vaš ulog. nakon nekog vremena rezultati su vrlo zadovoljavajući. svakako probajte.

    ReplyDelete
  2. Uz druge poslove može se iovaj ubaciti malo e vremena gubi

    ReplyDelete